11
сентябрь
2023
Бракеражды комиссияның асханада тамақтану сапасына мониторинг жүргізуі
Асханаға, ас блогына келесі параметрлер бойынша тексеріс жүргізілді:
Объектінің қолданыстағы талаптарға сәйкестігі туралысанитариялық-эпидемиологиялық қорытындының болуы |
Тамақ өнімдерінің сапасы, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру шарттары |
Күнделікті мәзірдің перспективалық мәзірге сәйкестігі |
Асхананың жұмыс кестесінің сақталуы |
Сыныптар бойынша тамақтану кестесі мен тамақтану арасындағы аралықты сақтау |
Еркін мәзірге арналып бекітілген прайс |
Ауыз су режимін ұйымдастыру |
Дайын өнімнің сапасы |
Бақылаудағы тағамның болуы |
Дайындалған өнімнің органолептикалыққасиеті |
Технологиялық картаға сәйкестігі |
Дайын порцияны бақылап өлшеу барлығының талапқа сай болуы бракеражды комиися мүшелерімен үнемі бақыланып тексеріліп отырылды. |