04
сентябрь
2024
Бракеражды комиссияның асханада тамақтану сапасына мониторинг жүргізуі
Асханаға, ас блогына келесі параметрлер бойынша тексеріс жүргізілді:
|
Объектінің қолданыстағы талаптарға сәйкестігі туралысанитариялық-эпидемиологиялық қорытындының болуы |
|
Тамақ өнімдерінің сапасы, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру шарттары |
|
Күнделікті мәзірдің перспективалық мәзірге сәйкестігі |
|
Асхананың жұмыс кестесінің сақталуы |
|
Сыныптар бойынша тамақтану кестесі мен тамақтану арасындағы аралықты сақтау |
|
Еркін мәзірге арналып бекітілген прайс |
|
Ауыз су режимін ұйымдастыру |
|
Дайын өнімнің сапасы |
|
Бақылаудағы тағамның болуы |
|
Дайындалған өнімнің органолептикалыққасиеті |
|
Технологиялық картаға сәйкестігі |
|
Дайын порцияны бақылап өлшеу барлығының талапқа сай болуы бракеражды комиися мүшелерімен үнемі бақыланып тексеріліп отырылды. |










